WhatsApp
Türkçe
English
German
French
Russian
Spanish
Arabic
Japan
Korea
Chinese
Dutch
Google ÇeviriÇeviri tarafından desteklenmektedir

Sağlık Turizmi - Health Tourism

Sağlık Turizmi - Health Tourism

Sağlık Turizmi - Health Tourism

 

Why Izmir?

Izmir, turkey's third largest city, is an important destination in terms of transportation and accommodation in terms of its location. Izmir, which has been home to many civilizations, has a strong cultural background. It is located in a colorful geography with unique natural beauties where most of the year is warm and sunny. It is also an important center in terms of trade, industry and exhibitionism. When you come to Izmir, a unique sea and nature, a modern city and many accommodation centers, sightseeing and holiday programs suitable for your taste, shopping centers, festivals, cultural activities, entertainment centers will be waiting for you. In addition, Izmir is also a day trip to Bodrum, Kusadasi and Didim, which are the leading holiday destinations in Turkey.

Neden Ephesus Global Dental? Hem Tedavi Hem Tatil

Ephesus Global Dental, alanında uzman olan hekimlerle çalışarak size özel tedavileri en kısa sürede, en kaliteli materyalleri kullanarak, memnuniyetinizi en üst seviyede tutarak gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır. Tedaviniz dışında istemeniz halinde konaklama, ulaşım, gezi ve rehber hizmeti de sunmaktadır. Tedaviniz süresince istediğiniz takdirde anlaşmalı olduğumuz kaliteli otellerde daha uygun fiyatlara konaklayabilir, sizin için hazırladığımız gezi programlarını rehber eşliğinde kendi servislerimizle huzur ve güven içerisinde yapabilirsiniz.

Tedavi Planlamasına Uygun Tedavi Süreci

Sizin için hazırladığımız tedavi planı ve yaklaşık tedavi maliyeti konusunda onay verdiğinizde; tedavi için uygun gördüğünüz tarihlerde kliniğimizdeki uzman hekimler ve yardımcı personeller randevu gününüzde bütün hazırlıkları yapmış olacaktır. İsteğinize bağlı olarak tedavi süreci dışında işletmemiz; sizlerin havalimanı transferini, otel rezervasyonlarını, otel-klinik arası transferinizi ve tercüman hizmetini sağlayacaktır. Tedavi sürecinde geri kalan vaktinizde gezi planınız varsa İzmir ve çevresine dair turistik gezi programı hazırlanacaktır. Tedaviniz bittikten sonra genel bir kontrol yapılıp tüm tedavinizin sorunsuz tamamlandığına emin olup, sizi kliniğimizden mutlu bir şekilde uğurlayalım.

Periodic checks and Post-Treatment Support

You should have it done every 6 months without neglecting your periodic checks. When you send us the jaw films you will take where you live and if possible your oral photos, we compare them with our previous records and give you detailed information. Even if you are treated at another clinic, we share information in the same way when you share past information and images. If you wish, we can carry out your periodic checks in our clinic when you come to Izmir for your holiday.

 

Online Randevu Al

Online randevu alarak işlemlerinizin daha hızlı olmasını sağlayabilirsiniz. Önceden randevu alarak sıra beklemezsiniz.

Yukarı Çık